Suroviny
- cizrna (balení, nevím, jestli bylo 500 g nebo 1 kg)
- 2× krájená rajčata v konzervě
- cibule
- zelená a červená paprika
- dvě mrkve
- dvě brambory
- česnek
- sůl, pepř
- mletá paprika
- saturejka, tymián, oregano
Postup
- přes noc namočíme cizrnu (docela nabyde)
- cizrnu vaříme v osolené vodě hodinu a půl
- mezitím pokračujeme na velké pánvi
- orestujeme cibulku
- přidáme na kostičky nakrájené brambory a mrkev
- přidáme nakrájenou červenou a zelenou papriku a nakrájený česnek
- přidáme koření
- chvíli restujeme
- podlijeme vodou a chvíli dusíme pod pokličkou
- ve velkém hrnci smícháme s uvařenou cizrnou
- můžeme naředit vodou
- a ještě chvíli vaříme